Μεταφορά από το αεροδρόμιο Turku

Turku

Το κέντρο του Turku είναι προσβάσιμο με το πολυσύχναστο λεωφορείο της γραμμής 1 στην τιμή των 3 eur. Διατίθενται επίσης ταξί και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Λεωφορεία δημόσιων μεταφορών

Ακριβώς έξω από τον τερματικό σταθμό υπάρχει στάση λεωφορείου της γραμμής 1 του αστικού λεωφορείου, η οποία εκτελεί δρομολόγια μέσω του σταθμού λεωφορείων, του κέντρου (Kauppatori) και προς το κεντρικό λιμάνι του Turku (Satama).

  • Συχνότητα - 15 λεπτά (αργά το βράδυ 30 λεπτά)
  • Χρόνος διαδρομής - προς το κέντρο περίπου 23 λεπτά, προς το λιμάνι περίπου 40 λεπτά
  • Τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο - 1:00 π.μ. (αναμονή για καθυστερημένες πτήσεις το πολύ 15 λεπτά)
  • Πρώτο λεωφορείο από το Kauppatori προς το αεροδρόμιο - 4:13 (5:20 τις Κυριακές)

Δρομολόγια, αναζήτηση συνδέσεων και τρέχουσες τιμές: foli.fi/en.

Τιμές

Πληρώστε το εισιτήριό σας με τη δική σας ανέπαφη κάρτα στο λεωφορείο ή μέσω της εφαρμογής για κινητά Föli (Google Play / App Store).

  • Εισιτήριο για 120 λεπτά - 3 eur, μεταξύ 23:00 και 4:00 το εισιτήριο κοστίζει 4 eur
  • Ολοήμερο εισιτήριο - 8 eur

Εδώ δεν υπάρχουν χάρτινα εισιτήρια. Στην πράξη, επισυνάπτετε τη δική σας κάρτα κάθε φορά που επιβιβάζεστε στο λεωφορείο. Εάν καταφέρετε να αλλάξετε μέσα σε 120 λεπτά από την πρώτη επιβίβαση, δεν θα υπολογίζεται άλλο εισιτήριο.

Η κάρτα σας δεν θα χρεωθεί ποτέ περισσότερο από το εισιτήριο ολόκληρης της ημέρας σε μια ημερολογιακή ημέρα (όχι 24 ώρες).

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ξεκινήστε για να ανακαλύψετε τη φινλανδική ύπαιθρο και την εξαιρετικά δύσβατη νοτιοδυτική ακτή με τα πολλά νησιά της, πολλά από τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω οδικών γεφυρών.

Στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου του Turku λειτουργούν αρκετές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Europcar, η Sixt και η FIrent. Οι τιμές για μια εβδομάδα στην υψηλή περίοδο ξεκινούν από 200 ευρώ.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης με 1 κλικ

Ταξί

Τα ταξί παρέχουν άνετη μεταφορά απευθείας στο κατάλυμά σας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Τα τακτικά ταξί προς το κέντρο του Turku κοστίζουν περίπου 25 eur και μπορούν πάντα να πληρωθούν με κάρτα. Οι εφαρμογές για κινητά Bolt και Uber λειτουργούν επίσης στο Turku. Γενικά χαμηλότερες τιμές προσφέρει το Bolt, με διαδρομές από 16 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.