Μεταφορά από το αεροδρόμιο Τιφλίδα

Τελεφερίκ στην Τιφλίδα

Μόλις βγείτε από τη ζώνη διέλευσης, οι κυνηγοί ταξί θα σας κυνηγήσουν, οπότε αρνηθείτε και κοιτάξτε γύρω σας.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο αεροδρόμιο με δημόσιο λεωφορείο, τρένο ή με τις εφαρμογές Uber και Bolt για κινητά τηλέφωνα.

Κάντε κράτηση ξενοδοχείου στην Τιφλίδα τώρα

Ταξί, Uber, Bolt

Οι συνήθεις τιμές των ταξί για τις διάφορες περιοχές της Τιφλίδας είναι περίπου 40 gel και αναγράφονται στην πινακίδα πληροφοριών δίπλα στο χώρο στάθμευσης. Συμφωνείτε πάντα την τιμή εκ των προτέρων. Η διαδρομή μέχρι το κέντρο διαρκεί 20 έως 30 λεπτά.

Οι οδηγοί ταξί συχνά προσπαθούν να διαπραγματευτούν μια υψηλότερη τιμή από τη συνηθισμένη, γι' αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αντ' αυτού τις εφαρμογές κινητού Bolt ή Uber, οι οποίες λειτουργούν καλά στην Τιφλίδα.

Η τιμή για το κέντρο της πόλης μέσω Uber ή Bolt κυμαίνεται μεταξύ 25 gel και 33 gel ανάλογα με την τρέχουσα ζήτηση.

Λεωφορείο 337

Η μαζική μεταφορά παρέχεται από τη λεωφορειακή γραμμή 337.

Η γραμμή 337 διασχίζει ολόκληρο το κέντρο μέσω του Avlabari (μετεπιβίβαση στο τελεφερίκ για το φρούριο Narikala), της κεντρικής πλατείας Ελευθερίας, του σταθμού Rustavelli και τερματίζει στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Το εισιτήριο κοστίζει 1,50 gel και μπορεί να πληρωθεί σε ένα μηχάνημα στο εσωτερικό του λεωφορείου. Μπορείτε να πληρώσετε με κανονική ανέπαφη κάρτα ή με ακριβή μετρητά.

Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται στα δεξιά μετά την έξοδο από τον τερματικό σταθμό, πριν από τον χώρο αναχώρησης.

  • Χρόνος ταξιδιού - περίπου 60 λεπτά μέχρι το κέντρο
  • Συχνότητα δρομολογίων - περίπου 20-30 λεπτά
  • Τιμή - 1,50 gel για 1 διαδρομή
  • Τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο - 23:00
  • Πρώτο λεωφορείο προς το αεροδρόμιο από το σιδηροδρομικό σταθμό - 6:00
  • Αναλυτικά δρομολόγια: transferen.ttc.com.ge

Τρένο

Υπάρχει ένα φουτουριστικό κτίριο σιδηροδρομικού σταθμού σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από τον τερματικό σταθμό, αλλά από το 2021 δεν θα φτάνουν τρένα στο αεροδρόμιο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Το αεροδρόμιο φιλοξενεί επίσης γνωστές πολυεθνικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Europcar, η Alamo, η Sixt και η Enterprise.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 190 ευρώ.

Συγκρίνετε τιμές και κάντε κράτηση αυτοκινήτου

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο αν θέλετε να εξερευνήσετε τη γεωργιανή ύπαιθρο. Εκτός των κύριων διαδρομών, ωστόσο, περιμένετε σπασμένους δρόμους και άγρια κυκλοφορία χωρίς επιβολή του νόμου.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.