Ταϊπέι
Αεροδρόμιο Taipei Songshan

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ταϊπέι Songshan

Transfer at Ταϊπέι Songshan Airport

David Eiselt ενημερωμένο 28. 12. 2023

Παρά το μικρό του μέγεθος, το αεροδρόμιο Songshan εξυπηρετείται από δύο αεροσταθμούς. Ωστόσο, και οι δύο είναι συνδεδεμένοι σε ένα κτίριο, το οποίο μπορείτε να περπατήσετε από τη μία άκρη στην άλλη σε 5 λεπτά.

Δείτε τιμές ξενοδοχείων - Ταϊπέι

  • Εσωτερικού - εξυπηρετεί μόνο πτήσεις εντός της Ταϊβάν, δηλαδή προς το νησί της Ταϊβάν και τα μικρότερα νησιά Penghu, Kinmen, Matsu (τόσο Beigan όσο και Nangan).
  • Διεθνείς - εξυπηρετεί όλες τις πτήσεις εκτός Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων προς την ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο.

Οι ώρες λειτουργίας και των δύο αεροσταθμών είναι 5:00-23:00.

Και οι δύο τερματικοί σταθμοί είναι εκσυγχρονισμένοι και πολύ βολικοί για τους επιβάτες. Στο εσωτερικό θα βρείτε πολλά καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων άνετων πολυθρόνων με συρτάρια.

Η σήμανση είναι πολύ σαφής και αναγράφεται πάντα στα κινέζικα και στα αγγλικά.

Έλεγχος μετανάστευσης

Κατά την άφιξή σας από διεθνή προορισμό, θα περάσετε από έλεγχο διαβατηρίων στον διεθνή τερματικό σταθμό. Οι ουρές συνήθως φτάνουν τα 5 έως 20 λεπτά.

Θα περάσετε επίσης από έλεγχο διαβατηρίων πριν από την αναχώρηση, αλλά οι ουρές είναι συνήθως πολύ μικρότερες, το πολύ 5 λεπτά.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Εάν κάνετε check-in για την επόμενη πτήση και οι αποσκευές σας πηγαίνουν στον τελικό σας προορισμό (ή ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευές), σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να βγείτε από τον χώρο διέλευσης.

  • Εσωτερικού <-> Εσωτερικού - δεν υπάρχει έλεγχος, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την περιοχή διέλευσης, η μεταφορά διαρκεί συνήθως έως 10 λεπτά.
  • Διεθνής <-> Διεθνές - έλεγχος ασφαλείας, αλλά δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την περιοχή διέλευσης, η μεταφορά διαρκεί συνήθως έως 15 λεπτά
  • Διεθνής <-> Εγχώριο - πρέπει να περάσετε από έλεγχο μετανάστευσης και ασφάλειας και να εγκαταλείπετε πάντα την περιοχή διέλευσης, η μεταφορά διαρκεί συνήθως έως 45 λεπτά
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.