Μεταφορά από το αεροδρόμιο Σκιάθος

Σκιάθος

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου απέχει 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Σκιάθου, και αν έχετε μόνο ένα μικρό σακίδιο, μπορείτε εύκολα να περπατήσετε μέχρι το λιμάνι.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο ή σκούτερ

Ωστόσο, η πιο βολική επιλογή είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, όπου όλες οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν γκισέ. Η μετακίνηση με αυτοκίνητο ή σκούτερ στη Σκιάθο είναι πρακτικά η μόνη επιλογή αν θέλετε να επισκεφθείτε τις πιο απομακρυσμένες παραλίες ή το εσωτερικό του νησιού.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από 250 ευρώ στη χαμηλή περίοδο έως 350 ευρώ στην υψηλή περίοδο.

Στην εταιρεία ενοικίασης George Rent a Car ακριβώς στο αεροδρόμιο, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα σκούτερ. Οι τιμές για τα πιο αδύναμα μηχανάκια των 50cc κυμαίνονται μεταξύ 12 και 18 eur ανά ημέρα για ενοικίαση 7 ημερών.

Λεωφορείο

Αριστερά από την αίθουσα του αεροδρομίου κάνει στάση και ένα τοπικό λεωφορείο προς την κοντινή Σκιάθο. Ωστόσο, εκτελεί δρομολόγια μόνο δύο φορές την ημέρα, ενώ το καλοκαίρι προστίθενται λειτουργικά επιπλέον δρομολόγια.

Για το πιο πρόσφατο πρόγραμμα δρομολογίων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: skiathostransports.gr/en. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ και μπορούν να αγοραστούν μόνο με μετρητά από τον οδηγό.

Ταξί

Υπάρχουν πάντα ταξί που περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων κατά την υψηλή περίοδο και είναι υποχρεωμένα να χρησιμοποιούν το ταξίμετρο. Η τιμή για το κέντρο της Σκιάθου θα κυμαίνεται μεταξύ 7 και 10 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.