Αεροδρόμιο Shannon με λίγα λόγια

Shannon

Το αεροδρόμιο, που πήρε το όνομά του από τον μακρύτερο ποταμό της Ιρλανδίας, στις εκβολές του οποίου βρίσκεται, βρίσκεται περίπου 26 χιλιόμετρα δυτικά του Limerick και αποτελεί την κύρια πύλη για ολόκληρη τη Δυτική Ιρλανδία.

Το αεροδρόμιο είναι εκπληκτικά μεγάλο και χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και για υπερατλαντικές πτήσεις, δεδομένου του μικρού πληθυσμού των κοντινών πόλεων. Πράγματι, εξυπηρετεί ολόκληρο το δυτικό μισό της Ιρλανδίας.

ΗRyanair έχει μία από τις πολλές βάσεις της εδώ, και απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις από το Σάνον προς τη Νέα Υόρκη ή τη Βοστώνη, για παράδειγμα, μπορούν να αγοραστούν από την ιρλανδική αεροπορική εταιρεία aerlingus.com.

Κάντε κράτηση καταλύματος στην Ιρλανδία

Προσαφήνιση στις ΗΠΑ

Το Σάνον είναι ένα από τα δύο μόνο αεροδρόμια στην Ευρώπη (μαζί με το άλλο αεροδρόμιο της Ιρλανδίας , το Δουβλίνο) που διαθέτει προ-εξακρίβωση της αμερικανικής μετανάστε υσης στον τερματικό σταθμό. Μόλις φθάσετε στις ΗΠΑ, η πτήση σας θα ελεγχθεί ως εγχώρια, γλιτώνοντάς σας από τις συχνά μεγάλες ουρές που έχουν τα αμερικανικά αεροδρόμια.

Ωστόσο, πριν αναχωρήσετε από το Σάνον για τις ΗΠΑ, ιδανικά θα πρέπει να φτάσετε στο αεροδρόμιο 3 ώρες πριν από την πτήση σας.

Επίσης, θα περάσετε από την προαποκαθάριση της μετανάστευσης στις ΗΠΑ στο Σάνον όταν μετεπιβιβαστείτε από άλλη πτήση προς τις ΗΠΑ.

Flag of Ireland
SNN
Κωδικός IATA
? °C
Τρέχων καιρός
01:08
Τοπική ώρα

Πάρτε περισσότερες συμβουλές για ταξίδια από το αεροδρόμιο Shannon

Είτε φθάνετε είτε αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Shannon, δείτε τις πρακτικές συμβουλές και συστάσεις μας: