Σαραγόσα
Αεροδρόμιο Σαραγόσα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Σαραγόσα

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Σαραγόσα

David Eiselt ενημερωμένο 27. 12. 2023

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάω από το αεροδρόμιο της Σαραγόσα στο κέντρο της πόλης;

Λεωφορεία

Παρά τη χαμηλή αεροπορική κίνηση, το αεροδρόμιο συνδέεται με το κέντρο της πόλης με την τακτική προαστιακή γραμμή 501 και την ακριβότερη γραμμή express 505.

Το λεωφορείο 501 πηγαίνει στη νότια άκρη του κέντρου (στάση Violante de Hungría), όπου μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε στη γραμμή 35 προς το κέντρο ή να περπατήσετε περίπου 200 μέτρα μέχρι τη στάση του τραμ "Emperador Carlos V".

  • Τιμή εισιτηρίου - 2 EUR
  • Συχνότητα - 30 λεπτά
  • Χρόνος διαδρομής - 20 λεπτά
  • Χρονοδιάγραμμα και κατάλογος στάσεων: consorciozaragoza.es/linea-501

Εάν αλλάξετε σε τραμ ή λεωφορείο που πηγαίνει πιο μέσα στο κέντρο, θα πρέπει να αγοράσετε ένα επιπλέον εισιτήριο για 1,50 EUR.

Το εισιτήριο μπορεί να αγοραστεί από τον οδηγό και μπορεί να πληρωθεί με μετρητά ή κάρτα.

Το λεωφορείο 505 εκτελεί δρομολόγια με μία μόνο στάση στο σταθμό λεωφορείων express "Intermodal Delícias" στην Paseo de María de Agustín στο κέντρο της πόλης.

  • Τιμή εισιτηρίου - 4 EUR
  • Συχνότητα - 3-8 φορές την ημέρα (ακολουθεί όλες τις προγραμματισμένες αναχωρήσεις και αφίξεις)
  • Χρόνος ταξιδιού - 20 λεπτά
  • Δρομολόγια και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων: aeropuerto.lazo.app

Εάν αλλάξετε σε τραμ ή λεωφορείο που βρίσκεται πιο μέσα στο κέντρο, θα πρέπει να αγοράσετε ένα επιπλέον εισιτήριο για 1,50 eur.

Το εισιτήριο μπορεί να αγοραστεί από τον οδηγό και μπορεί να πληρωθεί με μετρητά ή κάρτα. Εναλλακτικά, μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά στον παραπάνω σύνδεσμο.

Ταξί

Υπάρχουν επίσημα αστικά ταξί που περιμένουν έξω από την αίθουσα υποδοχής του αεροδρομίου για όλες τις αφίξεις, τα οποία μπορούν να πληρωθούν με κάρτα και μετρητά.

Η Σαραγόσα διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που ονομάζεται Uber.

Η τιμή για το κέντρο της πόλης είναι περίπου 25 ευρώ.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Αρκετές πολυεθνικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν γκισέ στον χώρο των αφίξεων. Λόγω του μικρού ανταγωνισμού, οι τιμές ενοικίασης εδώ είναι υψηλές. Υπολογίστε ότι θα πληρώσετε περίπου 400 eur την εβδομάδα.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.