Μεταφορά από το αεροδρόμιο San Jose

San Jose - Ηφαίστειο Arenal

Τα προαστιακά λεωφορεία φτάνουν στο αεροδρόμιο ως η φθηνότερη μορφή μετακίνησης.

Υπάρχει επίσης απεριόριστος αριθμός ταξί και πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Εμφάνιση διαθεσιμότητας και τιμών για ξενοδοχεία - San Jose

Λεωφορεία

Τα δημόσια λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια προς το κέντρο του Σαν Χοσέ και απέναντι προς το κέντρο της Alajuela.

Η πράσινη γραμμή κάνει στάση στο αεροδρόμιο (Línea Verde) της Grupo Tuasa.

Αφού βγείτε από τον τερματικό σταθμό, στρίψτε αριστερά, περάστε τη γραμμή των ταξί και στρίψτε δεξιά στην πρώτη διασταύρωση. Η στάση του λεωφορείου απέχει περίπου 200 μέτρα από τον διεθνή τερματικό σταθμό.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι ενιαία ανεξαρτήτως της διανυόμενης απόστασης και ανέρχεται σε 740 crc. Πληρώνεται μόνο σε μετρητά στον οδηγό του λεωφορείου.

Τα δρομολόγια προς τις δύο πόλεις είναι πολύ συχνά (κάθε 5-20 λεπτά), αλλά χωρίς ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Τα πρώτα λεωφορεία από το Σαν Χοσέ προς το αεροδρόμιο αναχωρούν γύρω στις 4:00, ενώ τα πρώτα λεωφορεία από την Alajuela αναχωρούν γύρω στις 3:00. Τα τελευταία λεωφορεία από το αεροδρόμιο προς τα κέντρα των δύο πόλεων αναχωρούν περίπου στις 22:15.

Χρειάζονται περίπου 40 λεπτά για να φτάσετε στο Σαν Χοσέ και περίπου 20 λεπτά για την Αλαχουέλα.

Χάρτη της διαδρομής με όλες τις στάσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: grupotuasa.com.

Ταξί

Ένας πιο βολικός και ασφαλής τρόπος μεταφοράς είναι το ταξί. Υπάρχουν πολλά επίσημα πορτοκαλί ταξί έξω από τον τερματικό σταθμό όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Κατά την έξοδό σας από το κτίριο, θα σας πλησιάσουν οδηγοί ταξί, οι οποίοι συνήθως είναι ένα από τα επίσημα πορτοκαλί αυτοκίνητα του αεροδρομίου.

Να θυμάστε ότι τα επίσημα ταξί πρέπει πάντα να λειτουργούν σύμφωνα με το ταξίμετρο. Εάν ο οδηγός ταξί δεν ενεργοποιήσει το ταξίμετρο, πιθανότατα θα πληρώσετε ένα σημαντικά υψηλότερο ποσό.

Οι συνήθεις τιμές έχουν ως εξής:

  • Σαν Χοσέ - 10 000 crc
  • Alajuela - 2 500 crc

Uber

Η εφαρμογή Uber για κινητά λειτουργεί καλά στην Κόστα Ρίκα, όπου μπορείτε εύκολα να μάθετε το ποσό εκ των προτέρων και να πληρώσετε απευθείας μέσω της εφαρμογής με μια αποθηκευμένη πιστωτική κάρτα.

Οι τιμές είναι συνήθως χαμηλότερες από τα ταξί και μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο του Σαν Χοσέ με περίπου 8 000 crc.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Κόστα Ρίκα είναι μια δημοφιλής χώρα για οδικές εκδρομές και εξερεύνηση της φυσικής ομορφιάς της.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι εύκολη στη χώρα και πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων λειτουργούν στο αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ.

Οι τιμές για μια εβδομαδιαία ενοικίαση ξεκινούν από 160 usd.

Συγκρίνετε τιμές και κάντε κράτηση αυτοκινήτου

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.