Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Σάλτσμπουργκ

Σάλτσμπουργκ

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο SZG

Διαδίκτυο και wi-fi

Το δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου "Freewave".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια αυστριακή e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Οι επιλογές αγορών στο αεροδρόμιο περιορίζονται στα καταστήματα duty free στην περιοχή διέλευσης και σε ένα περίπτερο RELAY στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού 1.

Δεν θα βρείτε παραδοσιακό σούπερ μάρκετ τροφίμων στο αεροδρόμιο.

Επιλογές φαγητού

Σε σύγκριση με τα καταστήματα, η επιλογή των εστιατορίων στο αεροδρόμιο είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Για παράδειγμα, οι επιλογές που υπάρχουν στο αεροδρόμιο είναι πολύ μεγάλες.

  • Marktrestaurant (καφετέρια αυτοεξυπηρέτησης) - Αεροσταθμός 1, δημόσιος χώρος (10:00 - 14:30 τις καθημερινές, 8:00 - 21:00 τα Σαββατοκύριακα)
  • So Coffee - Αεροσταθμός 1, δημόσιος χώρος (7:00 - 20:00, 6:00 τα Σαββατοκύριακα)
  • Marktcafé - Αεροσταθμός 1, μετά τον έλεγχο ασφαλείας (πάντα ανοιχτό 2 ώρες πριν από την πρώτη αναχώρηση, κλείνει μετά την τελευταία αναχώρηση)
  • Das Wolfgang (εστιατόριο και μπαρ) - Αεροσταθμός 1, δημόσιος χώρος στο κατάστρωμα παρατήρησης (11:30 - 21:00)
  • Αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο - Αεροσταθμός 1, δημόσιος χώρος (6:00 - 17:00)
  • Salz Burger - Αεροσταθμός 2, δημόσιος χώρος (ανοικτό σύμφωνα με το τρέχον πρόγραμμα πτήσεων)

Χώρος αποθήκευσης αποσκευών

Η φύλαξη αποσκευών διατίθεται στην αίθουσα αφίξεων στο περίπτερο πληροφοριών, όπου καταβάλλεται τέλος. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε την αποσκευή σας και την απόδειξη στο γκισέ αποσκευών μεγάλου μεγέθους (Bulky items).

Η χρέωση για την αποθήκευση μιας ολόκληρης ημέρας είναι 8 ευρώ. Εάν επιθυμείτε να αποθηκεύσετε τα σκι σας, θα πληρώσετε 10 eur ανά ημέρα.

Είναι ανοιχτό από τις 5:00 μέχρι την ώρα της τελευταίας αναχώρησης.

Βεράντα θέασης

Ο αεροσταθμός 1 διαθέτει μια μεγάλη εξέδρα παρατήρησης, η οποία προσφέρει πανοραμική θέα ολόκληρου του διαδρόμου προσγείωσης και του διαδρόμου προσγείωσης.

Η βεράντα είναι ανοιχτή καθημερινά ανάλογα με το τρέχον πρόγραμμα πτήσεων. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.