Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ρόδος

Ρόδος

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Ρόδου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Fraport Free".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια στο αεροδρόμιο, αλλά τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται μετά τον έλεγχο ασφαλείας, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες, για παράδειγμα, του AirCanteen ή του εστιατορίου γρήγορου φαγητού Burger King.

Πλήρης κατάλογος των εστιατορίων είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολύ λίγα καταστήματα στον τερματικό σταθμό και πρακτικά πρόκειται μόνο για καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

Μόλις 550 μέτρα από τον τερματικό σταθμό, κατά μήκος του πεζοδρομίου στο κέντρο του χωριού Παραδείσι, μπορείτε να ψωνίσετε σε ένα κανονικό σούπερ μάρκετ που ονομάζεται "AB Food Market" (καθημερινά 8:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ., Κυριακή μόνο 9:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ.).

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων. Οι τιμές για αναλήψεις με ξένη κάρτα σε κάθε ΑΤΜ έχουν ως εξής:

  • Eurobank - 2,50 eur
  • Τράπεζα Πειραιώς - 3 eur
  • ΑΤΜ Euronet - 4 eur

Αποθήκευση αποσκευών

Δεν υπάρχουν θυρίδες ή παραδοσιακός χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.