Μεταφορά από το αεροδρόμιο Rennes

Rennes

Το αεροδρόμιο συνδέεται με το κέντρο της πόλης της Ρεν με τη γραμμή C6 του λεωφορείου, όπου 1 διαδρομή κοστίζει 1,80 ευρώ.

Υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στον αεροσταθμό και διατίθενται ταξί.

Λεωφορείο C6

Βγείτε από το λόμπι, διασχίστε το δρόμο όπου σταθμεύουν τα ταξί και κατεβείτε τις σκάλες μέχρι τη στάση του λεωφορείου (προς τα δεξιά).

Η γραμμή C6 πηγαίνει απευθείας στο κέντρο της Rennes (στάση République) και συνεχίζει προς το ανατολικό τμήμα της Rennes.

Αν κατευθύνεστε προς το σιδηροδρομικό σταθμό, αλλάξτε στη στάση Saint Jacques - Gaite στην πράσινη γραμμή B του μετρό, η οποία σας μεταφέρει στο σταθμό "Gares". Εναλλακτικά, μπορείτε να περπατήσετε σε περίπου 15 λεπτά από τη στάση République.

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία σε Rennes

Ναύλοι για 1 διαδρομή 1,80 eur. Εάν μετεπιβιβαστείτε στο μετρό, θα πρέπει να πληρώσετε και πάλι 1,80 ευρώ. Ο ευκολότερος τρόπος για να πληρώσετε αυτό το κόμιστρο είναι με τη δική σας πιστωτική κάρτα, την οποία συνδέετε στον κίτρινο αναγνώστη στο εσωτερικό του λεωφορείου. Το κόμιστρο θα φορτωθεί στην κάρτα πληρωμής σας - δεν θα έχετε χάρτινο εισιτήριο.

Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε χάρτινο εισιτήριο της ίδιας αξίας στο γραφείο πληροφοριών στην αίθουσα αφίξεων, όπου μπορείτε επίσης να αγοράσετε ημερήσιο εισιτήριο για 4,80 eur που ισχύει για την εν λόγω ημερολογιακή ημέρα σε όλες τις γραμμές λεωφορείων και μετρό της Ρεν.

  • Συχνότητα - 10 έως 15 λεπτά (40 λεπτά το βράδυ και τις Κυριακές)
  • Χρόνος διαδρομής - 35 λεπτά
  • Τελευταίο λεωφορείο από το αεροδρόμιο - 0:05
  • Πρώτο λεωφορείο προς το αεροδρόμιο (από τη στάση République) - 5:45 π.μ. (έως 7:42 π.μ. τις Κυριακές και τις αργίες)
  • Δρομολόγια και άλλες πληροφορίες: star.fr

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ταξιδέψτε στη Βρετάνη με αυτοκίνητο και ανακαλύψτε τις όμορφες γωνιές της γαλλικής υπαίθρου που δεν προσεγγίζονται συχνά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Υπάρχουν πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων ακριβώς στην αίθουσα αφίξεων.

Οι τιμές για εβδομαδιαία ενοικίαση ξεκινούν από 250 ευρώ.

Συγκρίνετε τιμές - κάντε κράτηση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο RNS

Ταξί, Uber

Υπάρχει πάντα μεγάλος αριθμός ταξί που περιμένουν έξω από την αίθουσα αφίξεων για κάθε προγραμματισμένη άφιξη. Η τιμή για το κέντρο της πόλης είναι περίπου 18 eur και μπορεί να πληρωθεί με κάρτα.

Η Uber λειτουργεί επίσης στη Ρεν και μπορεί να προσφέρει χαμηλότερη τιμή από ένα κανονικό ταξί, ξεκινώντας από 16 eur. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων τείνει να είναι φτωχή, ιδίως το πρωί και το βράδυ.

Τρένο

Ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.100 μέτρων από το αεροδρόμιο και ονομάζεται "Saint-Jacques-de-la-Lande". Από εδώ περνούν μόνο τα περιφερειακά τρένα της διαδρομής Rennes-Redon σε ακανόνιστα διαστήματα (συνολικά περίπου 8-10 φορές την ημέρα).

Τα υπεραστικά τρένα προς Παρίσι, Βρέστη, Quimper ή τα περιφερειακά τρένα προς Saint Malo αναχωρούν από τον κεντρικό σταθμό της Rennes.

Αγοράστε σιδηροδρομικά εισιτήρια - sncf-connect.com

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.