Πρίστινα
Αεροδρόμιο Πρίστινα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πρίστινα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Πρίστινα

David Eiselt ενημερωμένο 29. 1. 2024

Πού θα βρείτε το καλύτερο μέρος για να μείνετε κοντά στον τερματικό σταθμό;

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό - ώρες λειτουργίας

Το αεροδρόμιο της Πρίστινα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και ο τερματικός σταθμός είναι επομένως ανοιχτός όλο το εικοσιτετράωρο.

Ωστόσο, η αίθουσα κοινού δεν είναι προσαρμοσμένη για άνετη μετακίνηση. Τα καθίσματα είναι ελάχιστα, τα φώτα και οι δυνατές ανακοινώσεις είναι αναμμένα όλη τη νύχτα και τα ήσυχα μέρη για να ξαπλώσετε το κεφάλι σας είναι πρακτικά ανύπαρκτα.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Περίπου 1,5 χλμ. βόρεια του τερματικού σταθμού μπορείτε να μείνετε άνετα σε ένα ξενοδοχείο καλής ποιότητας Best Western Hotel Galla ****. Η μεταφορά από το αεροδρόμιο με φορτηγάκι του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Η Πρίστινα είναι μια από τις φθηνότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης και μπορείτε να βρείτε διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία με καλή βαθμολογία από 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

 
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.