Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ponta Delgada

Sao Miguel, Αζόρες

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ponta Delgada. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Αναζήτηση διαμονής στο São Miguel

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "VINCI Airports".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Πορτογαλία στις ίδιες τιμές με αυτές που ισχύουν στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ ή παντοπωλείο στο αεροδρόμιο.

Τα υπόλοιπα καταστήματα επικεντρώνονται στην πώληση προϊόντων duty-free, τοπικών σουβενίρ ή ρούχων, ιδίως μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Ωστόσο, οι τιμές είναι πολύ υψηλές (περίπου διπλάσιες από τις τιμές των κανονικών καταστημάτων εκτός του αεροδρομίου).

Στον κοινόχρηστο χώρο υπάρχει περίπτερο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafone, κατάστημα αποσκευών, εφημεριδοπωλείο με έντυπο υλικό, καρτ-ποστάλ και ταξιδιωτικό εξοπλισμό ή κατάστημα αναμνηστικών.

Επιλογές φαγητού

Τα εστιατόρια εδώ έχουν τη μορφή μικρών σνακ μπαρ και καφετεριών. Ένα σνακ μπαρ μπορείτε να βρείτε στο δημόσιο χώρο και δύο πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Το πρώτο μπιστρό ανοίγει στις 5:00 π.μ. και τα τελευταία καφέ στη ζώνη διέλευσης κλείνουν στις 10:00 μ.μ.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος αποθήκευσης αποσκευών στο αεροδρόμιο Ponta Delgada δεν λειτουργεί επί του παρόντος.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Το ανταλλακτήριο συναλλάγματος Unicambio στο δημόσιο χώρο προσφέρει εξαιρετικά δυσμενείς ισοτιμίες, όπως και το ΑΤΜ Euronet στις ζώνες παραλαβής αποσκευών.

Στην αίθουσα αφίξεων, μπορείτε να κάνετε ανάληψη ευρώ άνετα από ένα ΑΤΜ της Santander.

Ταχυδρομείο

Στην αίθουσα αφίξεων θα βρείτε ένα υποκατάστημα του Πορτογαλικού Ταχυδρομείου. Είναι ανοιχτό τις καθημερινές 9:30-12:30 και 14:30-17:30.

Εκτός των ωρών λειτουργίας, μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε ένα γραμματόσημο από το μηχάνημα και να στείλετε στο σπίτι σας, για παράδειγμα, μια καρτ ποστάλ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.