Σκάλες της Οδησσού
Αεροδρόμιο Odessa

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Οδησσός

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Οδησσός

Krystof Hajek ενημερωμένο 12. 2. 2024

Η δημόσια συγκοινωνία προς το αεροδρόμιο παρέχεται από τη γραμμή τρόλεϊ 14, η οποία σας μεταφέρει μέσω του κέντρου στον κεντρικό σταθμό σε περίπου 25 λεπτά. Το χρονικό διάστημα είναι μεταξύ 15 και 20 λεπτών σε ώρες αιχμής και 20 λεπτών εκτός αιχμής.

Το πρώτο δρομολόγιο από το κέντρο προς το αεροδρόμιο εκτελείται στις 7:30 και το τελευταίο στις 19:45, ενώ στην αντίθετη κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς το κέντρο το πρώτο δρομολόγιο εκτελείται στις 6:45 και το τελευταίο στις 19:05. Το εισιτήριο πληρώνεται στον οδηγό και κοστίζει 5 uah.

Μια εναλλακτική λύση για τη μετάβαση στο σταθμό και το κέντρο της πόλης είναι τα λεωφορεία 117 και 129, τα οποία εκτελούν δρομολόγια από τις 6:00 έως τις 21:00 και κοστίζουν 5 uah.

Τα ταξί για το κέντρο της πόλης δεν πρέπει να κοστίζουν περισσότερο από 150 uah, φθηνότερα είναι να χρησιμοποιήσετε το Uber ή το Bolt, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της εφαρμογής για περίπου 100 έως 120 uah στο δρόμο προς το κέντρο της πόλης.

* τα χρώματα των γραμμών που χρησιμοποιούνται είναι μόνο για λόγους απεικόνισης και δεν αντιστοιχούν στην επίσημη επωνυμία της εταιρείας μεταφορών

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.