Νέα Υόρκη
Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Νέα Υόρκη John F. Kennedy

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Νέα Υόρκη John F. Kennedy

David Eiselt ενημερωμένο 23. 1. 2024

Το αεροδρόμιο JFK είναι ένα τεράστιο αεροδρόμιο με νυχτερινές πτήσεις και νυχτερινές μετεπιβιβάσεις μεταξύ πτήσεων από την Ευρώπη προς τη Λατινική Αμερική ή την Καραϊβική. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε;

Ξενοδοχείο TWA

Υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο ακριβώς στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου.

Το TWA Hotel άνοιξε το 2019 και στεγάζεται στο υπέροχο κτίριο του Κέντρου Επιχειρήσεων Πτήσεων της θρυλικής Trans World Airways. Ολόκληρο το ξενοδοχείο είναι διαμορφωμένο στο στυλ των δεκαετιών του 1960 και του 1970 και αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις της αεροπορίας και όχι μόνο.

Το ξενοδοχείο συνδέεται απευθείας με τον αεροσταθμό 5.

Κρατήσεις δωματίων από 320 USD μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: twahotel.com.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Χρειάζεστε απλώς ένα μέρος για να μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο και δεν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο κέντρο της Νέας Υόρκης;

Απλά επιλέξτε από τα παρακάτω ξενοδοχεία που προσφέρουν δωρεάν ιδιωτική μεταφορά στους τερματικούς σταθμούς.

Ξενοδοχεία κοντά σε Jamaica Metro

Αν θέλετε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά σχεδιάζετε επίσης ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, σας προτείνουμε να μείνετε κοντά στο σταθμό Jamaica.

Αυτό είναι το σημείο μετεπιβίβασης μεταξύ του μετρό και των τρένων που πηγαίνουν προς/από το κέντρο της πόλης και του αυτοματοποιημένου AirTrain που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο προς όλους τους τερματικούς σταθμούς. Η διαδρομή από τον σταθμό Jamaica Station μέχρι το αεροδρόμιο διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

 
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.