Μπόντρουμ
Αεροδρόμιο Bodrum Milas

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπόντρουμ

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπόντρουμ

David Eiselt ενημερωμένο 16. 2. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Bodrum. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Συγκρίνετε τις τιμές των θέρετρων στη Ριβιέρα του Αιγαίου

Διαδίκτυο και wi-fi

Τοwi-fi είναι δωρεάν για 30 λεπτά. Μπορείτε να προμηθευτείτε έναν κωδικό πρόσβασης από ένα από τα πολλά περίπτερα, αλλά πρέπει να εισάγετε είτε έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου είτε να σαρώσετε το διαβατήριό σας.

Στο περίπτερο, ανακτάτε το διαβατήριό σας και λαμβάνετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Κατά τη σύνδεση στο wi-fi, πρέπει να δώσετε τόσο τον αριθμό διαβατηρίου όσο και τον κωδικό πρόσβασης. Το wi-fi διαρκεί μία ώρα και δεν μπορεί να παραταθεί με περαιτέρω εγγραφή.

Μείνετε online ακόμη και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στην Τουρκία. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα μια e-sim δεδομένων στο διαδίκτυο airalo.com.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ΑΤΜ των κανονικών τουρκικών τραπεζών βρίσκονται σε πολλά σημεία στις αίθουσες αφίξεων και των δύο τερματικών σταθμών.

Το ανταλλακτήριο συναλλάγματος προσφέρει πολύ δυσμενή ισοτιμία και είναι προτιμότερο να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ ή να πληρώσετε σε ευρώ, τα οποία γίνονται δεκτά από πολλές υπηρεσίες.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Το αεροδρόμιο δεν είναι καλά εξοπλισμένο με καταστήματα. Για παράδειγμα, δεν θα βρείτε εδώ σούπερ μάρκετ με είδη παντοπωλείου.

Τα μόνα καταστήματα είναι του τύπου duty free μετά από έλεγχο ασφαλείας. Υπάρχουν μόνο μικρά καταστήματα με αναμνηστικά στο δημόσιο χώρο.

Γεύματα

Τα περισσότερα εστιατόρια και καφετέριες μπορείτε να τα βρείτε μετά από έλεγχο ασφαλείας. Στον τερματικό σταθμό εσωτερικού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, την καφετέρια Starbucks στον κοινόχρηστο χώρο (7:45-23:00).

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας υπάρχουν κυρίως καφετέριες και μικρότερα μπιστρό, με ωράριο λειτουργίας προσαρμοσμένο στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο του Μπόντρουμ δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.