Μεταφορά από το αεροδρόμιο Μπαστιά

Μπαστιά

Υπάρχει ειδική υπηρεσία λεωφορείου προς το κέντρο της Μπαστιά, ενώ διατίθενται επίσης ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξί και η εφαρμογή Uber για κινητά.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται ακριβώς στην αίθουσα αφίξεων.

Κλείνετε πάντα την ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων. Εάν ταξιδεύετε κατά την υψηλή περίοδο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος), σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα.

Οι τιμές για εβδομαδιαία ενοικίαση ξεκινούν από περίπου 250 ευρώ το καλοκαίρι, εάν η κράτηση γίνει εγκαίρως.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων - Αεροδρόμιο Bastia

Λεωφορείο αεροδρομίου

Λεωφορεία χωρίς καθορισμό γραμμής εκτελούν δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της Μπάστια και προς το Porto-Vecchio.

Κατεύθυνση λεωφορείου Bastia

Συχνές συνδέσεις προς το κέντρο της Μπαστιά (με τερματισμό στο σιδηροδρομικό σταθμό) παρέχει η Agius με τη γραμμή της Navette Aérport.

Το εισιτήριο κοστίζει 10 eur και μπορεί να πληρωθεί στον οδηγό με μετρητά ή κάρτα.

  • Συχνότητα - κατά μέσο όρο 10-12 φορές την ημέρα σύμφωνα με το τρέχον πρόγραμμα δρομολογίων.
  • Χρόνος ταξιδιού - 35 λεπτά
  • Χρονοδιάγραμμα: agius.fr/navette

Porto-Vecchio

Απευθείας δρομολόγιο από το αεροδρόμιο προς το Porto Vecchio στα νότια της Κορσικής παρέχεται από το Rapides Bleus. Το λεωφορείο κάνει στάση στο αεροδρόμιο μόνο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, διαφορετικά κάνει στάση στην Poretta στο σούπερ μάρκετ Carrefour, περίπου 4 χλμ. από τον τερματικό σταθμό.

Τα λεωφορεία κινούνται δύο φορές την ημέρα μεταξύ Bastia και Porto-Vecchio και το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ.

Τα δρομολόγια και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: rapides-bleus.com/bastia-porto-vecchio.

Ταξί

Υπάρχουν πάντα πολλά επίσημα ταξί που περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό. Ωστόσο, η τιμή για το κέντρο της Μπαστιά είναι υψηλή και κυμαίνεται γύρω στα 50 eur.

Χαμηλότερη τιμή προσφέρει συνήθως η εφαρμογή Uber για κινητά, η οποία λειτουργεί και στη Μπαστιά. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 35 και 40 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.