Μετάβαση στο αεροδρόμιο Μόναχο

Μόναχο

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να σταθμεύσετε στο αεροδρόμιο του Μονάχου; Ποιες είναι οι τιμές στάθμευσης στο αεροδρόμιο και σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης στην περιοχή;

Μακροχρόνια στάθμευση

Το Economy Parking North P51 προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές για στάθμευση απευθείας στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να πληρώσετε ανά εβδομάδα από 49 eur κατά την ηλεκτρονική κράτηση στον ιστότοπο του αεροδρομίου. Όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση για το χώρο στάθμευσης, τόσο φθηνότερα θα είναι. Η κανονική τιμή για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής κυμαίνεται μεταξύ 70 και 90 eur ανά εβδομάδα.

Το εισιτήριο στάθμευσης χρησιμεύει επίσης ως εισιτήριο για το λεωφορείο ή το τρένο 635, το οποίο σας μεταφέρει στον τερματικό σταθμό κάθε 20 λεπτά (η διαδρομή διαρκεί 6 λεπτά). Αξίζει πάντα να ελέγχετε τον ιστότοπο του αεροδρομίου, καθώς κατά καιρούς υπάρχουν ειδικές προσφορές που πέφτουν κατ' εξαίρεση σε περίπου 40 eur την εβδομάδα.

Ο χώρος στάθμευσης απευθείας στους τερματικούς σταθμούς κοστίζει περίπου 150 eur την εβδομάδα.

Η φθηνότερη στάθμευση απευθείας στους τερματικούς σταθμούς (σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια) κοστίζει από 70 eur σε περίπου ένα μήνα.

Παραδοσιακά, υπάρχουν πολλοί ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων γύρω από το αεροδρόμιο με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό. Μπορείτε να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές στις ακόλουθες ιστοσελίδες parken-airport.de ή parkplatzvergleich.de. Η χαμηλότερη τιμή που μπορείτε να βρείτε για εβδομαδιαία στάθμευση είναι συνήθως γύρω στα 59 ευρώ.

Μια εναλλακτική λύση είναι η αφύλακτη δωρεάν νόμιμη στάθμευση σε κατοικημένες περιοχές των γύρω χωριών, αλλά η δημόσια συγκοινωνία από αυτά τα χωριά είναι συχνά πολύ μεγάλη και περίπλοκη.

Βραχυπρόθεσμη στάθμευση

Η βραχυχρόνια στάθμευση είναι δωρεάν για 5 λεπτά στη ζώνη "Kiss and fly" ακριβώς μπροστά από τους τερματικούς σταθμούς ή για 10 λεπτά στη ζώνη "Kiss and ride".

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.