Μεταφορά από το αεροδρόμιο Μεταφορά

Μεταφορά

Ο τερματικός σταθμός βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον αυτοκινητόδρομο A52 και εξυπηρετείται από τακτικά δρομολόγια λεωφορείων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Λευκάδα ή στις ελληνικές ακτές, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πρακτικά η μόνη επιλογή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φτάσετε στις παγκοσμίως γνωστές παραλίες του Πόρτο Κατσίκι ή των Εγκρεμνών από το αυτοκίνητο.

Ένας μεγάλος αριθμός τοπικών και πολυεθνικών εταιρειών ενοικίασης λειτουργεί ακριβώς στον τερματικό σταθμό ή κοντά σε αυτόν. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και προσφορές με το πάτημα ενός κουμπιού, για παράδειγμα μέσω του rentalcars.com, όπου μπορείτε να κάνετε απευθείας κράτηση αυτοκινήτου.

Για πρακτικές πληροφορίες, τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων ή τιμές βενζίνης, δείτε το άρθρο Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λευκάδα.

Λεωφορείο

Δύο τακτικές γραμμές λεωφορείων σταματούν ακριβώς μπροστά από τον τερματικό σταθμό. Μπορείτε πάντα να αγοράσετε εισιτήριο προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου μόνο από τον οδηγό και μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά. Προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου, τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν από τα εκδοτήρια στους σταθμούς λεωφορείων στη Λευκάδα και την Πρέβεζα.

  • Λευκάδα - Το ΚΤΕΛ Λευκάδας εκτελεί δρομολόγια 2-6 φορές την ημέρα προς την ομώνυμη πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του νησιού (δρομολόγια: ktel-lefkadas.gr/airport-lefkada). Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ και η διαδρομή διαρκεί 30 λεπτά.
  • Πρέβεζα - ΚΤΕΛ Λευκάδας εκτελεί δρομολόγια 2-6 φορές την ημέρα προς την πλησιέστερη μεγάλη πόλη (δρομολόγια: ktel-lefkadas.gr/airport-preveza). Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ, η διαδρομή διαρκεί 15 λεπτά.

Αναζήτηση ξενοδοχείων σε Λευκάδα

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.