Μενόρκα
Αεροδρόμιο Mahon Menorca

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μενόρκα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μενόρκα

Krystof Hajek ενημερωμένο 22. 12. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο της Μενόρκα. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Προβολή Ξενοδοχεία στην παραλία - Μινόρκα

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Airport FreeWifi Aena".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ισπανία στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, μπορείτε απλά και γρήγορα να αποκτήσετε μια e-sim δεδομένων στο διαδίκτυο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου Mahon Menorca δεν προσφέρει αποθήκευση αποσκευών και δεν υπάρχουν θυρίδες αποσκευών.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αναχωρήσεων, μπορείτε να αγοράσετε είδη παντοπωλείου και σνακ προς πώληση στο μίνι μάρκετ WHSmith, το οποίο είναι ανοιχτό 8:00-16:00. Ένα άλλο υποκατάστημα λειτουργεί στην περιοχή διέλευσης (07:00-22:15).

Υπάρχει επίσης φαρμακείο στην αίθουσα αναχωρήσεων, το οποίο είναι ανοιχτό 9:00-14:00 και 17:00-20:00. Δεν είναι ανοιχτό νωρίς το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

Άλλα διαθέσιμα καταστήματα περιλαμβάνουν καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καταστήματα αναμνηστικών ή μικρότερα καταστήματα μόδας, ιδίως μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Εστιατόριο

Εστιατόρια, ταχυφαγεία και καφετέριες βρίσκονται κυρίως στη ζώνη διέλευσης.

  • Paulaner: παμπ και μπρασερί - ζώνη διέλευσης (8:00-22:00)
  • Dehesa Santa María: τοπικό εστιατόριο - ζώνη διέλευσης (6:00-23:00)
  • Breadway: αρτοποιείο - ζώνη διέλευσης (7:00-22:00)

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Το αεροδρόμιο δεν διαθέτει ανταλλακτήριο συναλλάγματος.

Στην αίθουσα αφίξεων θα βρείτε ένα ΑΤΜ Euronet (υψηλές χρεώσεις και δυσμενής μετατροπή της συναλλαγματικής ισοτιμίας) και ένα Caixabank.

Πόσιμο νερό

Στην περιοχή διέλευσης όλων των αεροσταθμών υπάρχουν δωρεάν σιντριβάνια με κρύο πόσιμο νερό. Βρίσκονται συνήθως δίπλα στις τουαλέτες.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.