Γέφυρα Öresund
Αεροδρόμιο Μάλμε

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μάλμε

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Μάλμε

Krystof Hajek ενημερωμένο 12. 1. 2024

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου εξυπηρετείται από τα λεωφορεία Vy-Flygbussarna και Neptunbus. Δεν υπάρχουν τακτικά δρομολόγια δημόσιων συγκοινωνιών προς το αεροδρόμιο του Μάλμε.

Λεωφορεία προς Μάλμε

Η μεταφορά προς την πλησιέστερη σουηδική πόλη παρέχεται από τα λεωφορεία της Vy-Flygbussarna, τα οποία εκτελούν δρομολόγια από τις 4:50 έως τις 19:30 κάθε 30-90 λεπτά, ανάλογα με τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των αεροσκαφών.

Η διαδρομή προς τον κεντρικό σταθμό C του Μάλμε διαρκεί 40 λεπτά και κοστίζει 129 sek.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση flygbussarna.se. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κάρτα στο γραφείο του οδηγού. Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς, δεν αναγράφεται ώρα ή ημερομηνία αναχώρησης. Το εισιτήριο ισχύει για 3 μήνες από τη στιγμή της αγοράς για οποιαδήποτε σύνδεση από το αεροδρόμιο του Μάλμε.

Στη διαδρομή από το αεροδρόμιο προς τον κεντρικό σταθμό C του Μάλμε, όπου βρίσκεται ο τερματικός σταθμός, τα λεωφορεία σταματούν σε διάφορα άλλα κεντρικά σημεία (π.χ. Triangeln, Studentgatan, Södervärn).

Στο σταθμό Malmö C, τα λεωφορεία σταματούν στη στάση "K" στη Norra Valgatan (δείτε τη θέση στο google.com/maps).

Αγοράστε εισιτήριο - Flygbussarna.se

Λεωφορείο για Κοπεγχάγη

ΗNeptunbus λειτουργεί λεωφορείο απευθείας προς το κέντρο της Κοπεγχάγης, με στάση στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, 3-8 φορές την ημέρα (ανάλογα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις της Wizz Air).

Η διαδρομή διαρκεί περίπου 105 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 139 δρχ. όταν το αγοράσετε online στο neptunbus.dk.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα οδοιπορικό στη Σουηδία, η ενοικίαση αυτοκινήτου απευθείας στο αεροδρόμιο θα είναι η ιδανική επιλογή. Το αεροδρόμιο του Μάλμε βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή με πολύ σαφείς συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Οι τιμές για μια εβδομαδιαία ενοικίαση το καλοκαίρι ξεκινούν από 250 eur, ενώ στη χαμηλή περίοδο από 200 eur.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.