Λονδίνο
Αεροδρόμιο London City

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Λονδίνο City

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Λονδίνο City

Krystof Hajek ενημερωμένο 9. 1. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο London City. Πού είναι τα καλύτερα μέρη για φαγητό και ψώνια;

Βρείτε ξενοδοχεία στο Λονδίνο

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου. Συνδεθείτε στο δίκτυο "LCY Airport Free Wi-Fi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας, παρόλο που το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πλέον μέλος της ΕΕ.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Ο τερματικός σταθμός είναι πολύ μικρός αλλά πλήρως εξοπλισμένος με καταστήματα και εστιατόρια.

Ελαφριά σνακ με τη μορφή σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά και ποτά μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μίνι μάρκετ WHSmith πριν και μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Και τα δύο υποκαταστήματα είναι ανοιχτά τις καθημερινές 6 π.μ. - 8 μ.μ., τα Σάββατα 6 π.μ. - 1 μ.μ. και τις Κυριακές 11 π.μ. - 8 μ.μ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός φαρμακείου με φαρμακείο, ενός καταστήματος αφορολόγητων ειδών και ενός καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στη ζώνη διέλευσης.

Μπορείτε να δροσιστείτε σε 5 διαφορετικά εστιατόρια και καφετέριες.

  • Pret A Manger - πριν και μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό μόνο τις καθημερινές 6:00-18:30
  • Caffé Nero - μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό καθημερινές 5:30-21:00, Σάββατο 5:30-12:00, Κυριακή 11:00-21:30
  • Seoul + Grain - μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτό καθημερινές 5:00 π.μ.-τελευταία πτήση, Σάββατο 5:00 π.μ.-τελευταία πτήση, Κυριακή 11:00 π.μ.-τελευταία πτήση
  • Brick Lane Brews - μετά τον έλεγχο ασφαλείας, ανοιχτά καθημερινές και Σάββατο 5:30-τελευταία πτήση, Κυριακή 11:00-τελευταία πτήση

Πόσιμο νερό

Κοντά στις πύλες αναχωρήσεων 7 και 8, θα βρείτε ένα σιντριβάνι με κρύο πόσιμο νερό, το οποίο μπορείτε να ρίξετε δωρεάν στο δικό σας μπουκάλι.

Κάπνισμα

Δεν υπάρχουν καθορισμένοι χώροι καπνίσματος εντός του αεροσταθμού. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένους χώρους εκτός του αεροσταθμού.

Αποθήκευση αποσκευών

Στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου London City δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών ή θυρίδες.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.