Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Linz

Linz

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Linz. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τιμές ξενοδοχείων στο Linz

Internet και wi-fi

Το δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου "Linz Airport free".

Μην μπείτε στον κόπο να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα μια ηλεκτρονική κάρτα sim με αυστριακά δεδομένα στο διαδίκτυο. airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Στον κοινόχρηστο χώρο θα βρείτε το εστιατόριο και καφέ "Frederic & Sons" με μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα. Ανοίγει πάντα 90 λεπτά πριν από την πρώτη αναχώρηση και κλείνει μετά την τελευταία άφιξη.

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε σάντουιτς και άλλα σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο παρακείμενο κατάστημα.

Μετά την ασφάλεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα duty free shop. Δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα ή εστιατόρια στο αεροδρόμιο Linz.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού υπάρχουν αυτόματοι χώροι φύλαξης αποσκευών. Πληρώνετε 2 eur για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα αποθήκευσης.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής συναλλάγματος στο αεροδρόμιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ της "Allgemeine Sparkasse" στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού κοντά στα γκισέ check-in.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.