Κράμπι
Αεροδρόμιο Krabi

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Κράμπι

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κράμπι

Krystof Hajek ενημερωμένο 16. 2. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Krabi. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Krabi

Διαδίκτυο και wi-fi

Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi μέσω του δικτύου "@AirportTrueFreeWiFi".

Πρέπει να συμπληρώσετε το όνομα και το email σας, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη επαλήθευσης, οπότε μπορείτε ελεύθερα να συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες. Το wifi λειτουργεί πάντα για 2 ώρες, μετά από αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά.

Μην καθυστερείτε μετά την άφιξη αγοράζοντας μια φυσική κάρτα sim. Αποκτήστε μια απλή και γρήγορη ταϊλανδέζικη e-sim με δεδομένα στο διαδίκτυο airalo.com.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια χρημάτων

Στην αίθουσα αφίξεων θα βρείτε αρκετά ανταλλακτήρια συναλλάγματος με αρκετά καλές τιμές, όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή χρημάτων.

Υπάρχουν επίσης αρκετά ΑΤΜ τακτικών ταϊλανδέζικων τραπεζών στο δημόσιο χώρο, τα οποία λειτουργούν και με ξένες πιστωτικές κάρτες. Η χρέωση ανάληψης είναι περίπου 220 thb.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν υπάρχει συμβατικό σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ στο αεροδρόμιο, αλλά υπάρχουν μερικά μικρά καταστήματα με αναμνηστικά στην αίθουσα αφίξεων, όπου μπορείτε επίσης να αγοράσετε ποτά ή μικρά γλυκά.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας μπορείτε να ψωνίσετε σε διάφορα καταστήματα duty free, μικρά καταστήματα με αναμνηστικά ή καταστήματα μόδας.

Γεύματα

Η επιλογή αναψυκτικών στο αεροδρόμιο Krabi είναι αρκετά μεγάλη τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στους χώρους διέλευσης.

Αεροσταθμός εσωτερικού

Το μικρό κτίριο διαθέτει ένα καφέ στον δημόσιο χώρο και το σνακ μπαρ Black Canyon μετά τον έλεγχο ασφαλείας (6 π.μ. - 10 μ.μ.).

Διεθνής αεροσταθμός

Υπάρχει μόνο ένα καφέ Amazon στον δημόσιο χώρο που λειτουργεί 8:00-19:00.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας υπάρχουν τοπικά εστιατόρια, φαγάδικα και το διεθνές φαστ φουντ Burger King. Όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 06:00 έως τις 22:00.

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες στο αεροδρόμιο Krabi.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.