Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Κως

Κως

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Κω. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία στην Κω

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν και απεριόριστο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Fraport Free".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ελλάδα στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας θα χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών με αρώματα, φαρμακεία, αλκοόλ ή γλυκά.

Κατά τα άλλα, τα καταστήματα του αεροδρομίου δεν είναι καλά εξοπλισμένα και δεν υπάρχουν καταστήματα στον τερματικό σταθμό, εκτός από μικρά περίπτερα ταξιδιωτικών γραφείων και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή επιλογών για φαγητό στο αεροδρόμιο της Κω είναι πολύ μεγάλη. Για παράδειγμα, τα Burger King ή τα Starbucks είναι διαθέσιμα μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Στο δημόσιο χώρο, μπορείτε να δροσιστείτε σε ένα καφέ καθώς και στο δημοφιλές ελληνικό αρτοποιείο Panopolis.

Αποθήκευση αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στον αεροσταθμό και δεν υπάρχουν αυτοματοποιημένες θυρίδες.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων. Οι τιμές για αναλήψεις με ξένη κάρτα είναι οι εξής για κάθε ΑΤΜ:

  • Eurobank - 2,50 eur
  • Τράπεζα Πειραιώς - 3 eur
  • ΑΤΜ Euronet - 4 eur

Δεν υπάρχει τακτικό ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο της Κω.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.