Μεταφορά από το αεροδρόμιο Κολωνία

Κολωνία

Το αεροδρόμιο της Κολωνίας συνδέεται πολύ καλά με το σιδηροδρομικό δίκτυο προς το κέντρο της Κολωνίας και μέσω τρένων μεγάλων αποστάσεων με ολόκληρη τη Γερμανία.

Υπάρχουν επίσης τρένα προς την περιοχή Beuel της Βόννης, αλλά το κέντρο της Βόννης είναι πιο εύκολα προσβάσιμο με λεωφορείο χωρίς αλλαγή τρένου.

Οι σταθμοί τρένων και λεωφορείων βρίσκονται μαζί σε απόσταση περίπου 3 λεπτών με τα πόδια από τους δύο τερματικούς σταθμούς.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Κολωνίας

Μεταφορά στην Κολωνία

Η ταχύτερη συγκοινωνία προς την πόλη είναι το S-Bahn της πόλης και άλλα περιφερειακά τρένα. Τα λεωφορεία εξυπηρετούν τις γύρω περιοχές.

Τρένα

Υπάρχουν 3 γραμμές προς τον κεντρικό σταθμό Köln-Hbf, καθώς και προς τους σταθμούς Messe/Deutz και Hansaring. Η πιο συχνή γραμμή είναι η S19 (κάθε 20 λεπτά), ενώ οι υπόλοιπες γραμμές εκτελούν δρομολόγια μία φορά την ώρα. Τα τρένα εκτελούν δρομολόγια προς το αεροδρόμιο όλο το 24ωρο.

Η διαδρομή μέχρι το σταθμό Köln-Hbf διαρκεί 15 λεπτά.

 • S19 - συνεχίζει προς Köln-Ehrenfeld, Horrem και Düren
 • RE6 - συνεχίζει προς Köln-Geldernstr./Parkgürtel, Longerich και Dormagen
 • RB27 - συνεχίζει προς Köln-Ehrenfeld και Grevenbroich
 • Βρείτε συνδέσεις και δρομολόγια: kvb.koeln

Για όλες τις διαδρομές ισχύουν τα ίδια εισιτήρια και η ίδια διαδρομή προς το κέντρο της πόλης. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από το μηχάνημα εισιτηρίων σε κάθε σταθμό (δυνατότητα πληρωμής με κάρτα και μετρητά) ή μέσω της εφαρμογής KBV για κινητά με έκπτωση 3%.

 • Εισιτήριο μεταφοράς για 90 λεπτά - 3,20 eur
 • 24ωρο εισιτήριο - 7,70 eur

Λεωφορεία

Τα τοπικά δρομολόγια λεωφορείων είναι χρήσιμα για εκδρομές στα περίχωρα της Κολωνίας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ίδιες με αυτές των τρένων.

 • Γραμμή 161 - κινείται μέσω του σταθμού Porz προς το κέντρο της περιοχής προς τον τερματικό σταθμό "Porz Markt", συχνότητα μία φορά κάθε 30 λεπτά
 • Γραμμή 423 - εκτελεί δρομολόγια μέσω Rath/Heumar προς το Rösrath στα ανατολικά προάστια, συχνότητα μία φορά κάθε 30 λεπτά

Κατεύθυνση μεταφορών Βόννη

Η ταχύτερη λεωφορειακή γραμμή προς το κέντρο της Βόννης είναι η SB60. Η περιοχή Bonn-Beuel είναι επίσης προσβάσιμη με τρένο με τη γραμμή RB27.

Η μεταφορά προς το κέντρο της Βόννης είναι επίσης δυνατή με τα τρένα S19 ή RB27 με μετεπιβίβαση στο Siegburg.

 • Βρείτε τις συνδέσεις και τα δρομολόγια για τις συνδέσεις από το αεροδρόμιο: kvb.koeln
 • Πληροφορίες σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες στη Βόννη: swb-busundbahn.de

Λεωφορεία

Απευθείας συνδέσεις με τον κεντρικό σταθμό Bonn-Hbf παρέχονται από τη γραμμή λεωφορείων SB60.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Βόννης-Βόννης λειτουργεί λεωφορείο από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Βόννης-Βόννης προς τον σιδηροδρομικό σταθμό της Βόννης-Βόννης μέσω του σιδηροδρομικού σταθμού της Βόννης-Βόννης. 8,80 eur Μπορείτε να αγοράσετε το λεωφορείο από έναν αυτόματο πωλητή στη στάση του λεωφορείου ή με έκπτωση 3% στην εφαρμογή KBV για κινητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εισιτήριο για οποιονδήποτε αριθμό μετεπιβιβάσεων σε όλες τις γραμμές της Βόννης. Η ισχύς του εισιτηρίου είναι 180 λεπτά από τη σήμανση στον επικυρωτή στο εσωτερικό του λεωφορείου.

Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια από τις 4:47 έως τις 0:44 μία φορά κάθε 30 λεπτά. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Βόννης διαρκεί 27 λεπτά.

Τρένα

Τα απευθείας τρένα εκτελούν δρομολόγια μία φορά την ώρα προς το σταθμό Bonn-Beuel (γραμμή RB27) ή μία φορά κάθε 20 λεπτά προς Siegburg (γραμμή S19), όπου μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε στις γραμμές 66 και 67 του τραμ για το κέντρο της Βόννης.

Ο συνολικός χρόνος διαδρομής μέχρι το σταθμό Bonn-Beuel είναι 20 λεπτά, ενώ η μετάβαση στο κέντρο της πόλης της Βόννης διαρκεί 47 λεπτά.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι η ίδια με αυτή του λεωφορείου: 8,80 eur (αλλαγή για 180 λεπτά).

Περιφερειακά και υπεραστικά τρένα

Τα περιφερειακά και υπεραστικά τρένα σταματούν επίσης απευθείας στο σταθμό "Flughafen Köln-Bonn" και εκτελούν απευθείας δρομολόγια προς πολλές γερμανικές πόλεις.

 • Ντίσελντορφ - τιμή 12,80 eur- απευθείας δρομολόγια στη γραμμή RE6 (μία φορά την ώρα) ή 3 φορές την ώρα με αλλαγή μέσω Κολωνία-Hbf- χρόνος διαδρομής 56-59 λεπτά
 • Koblenz - τιμή 21,90 eur- απευθείας συνδέσεις RB27 (1 φορά την ώρα)- χρόνος διαδρομής 80 λεπτά
 • Mönchengladbach - τιμή 12,80 eur- απευθείας συνδέσεις RB27 (1x ανά ώρα)- χρόνος διαδρομής 70 λεπτά
 • Hamm (Au) - τιμή 12,80 eur- απευθείας συνδέσεις S19 (1x ανά ώρα)- χρόνος διαδρομής 70 λεπτά

Δρομολόγια και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων και για συνδέσεις με μετεπιβίβαση στο σταθμό Köln-Hbf: bahn.de

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εξερευνήστε την κοιλάδα του Ρήνου ή τις αγροτικές περιοχές της περιοχής Bergisches Land με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου για μια εβδομάδα είναι περίπου 320 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.