Μεταφορά από το αεροδρόμιο Κεφαλονιά

Μύρτος

Εάν φτάσετε στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο μιας εκδρομής που αγοράσατε μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων ένας εκπρόσωπος και ένα δωρεάν λεωφορείο που θα σας μεταφέρει απευθείας στο ξενοδοχείο σας.

Πώς όμως να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο μόνοι σας;

Νοικιάστε αυτοκίνητο

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να πάτε πουθενά με λεωφορείο εκτός από τις πόλεις και θα χάσετε τα καλύτερα μέρη του νησιού, σας συνιστούμε οπωσδήποτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για όλη τη διαμονή σας.

Στον τερματικό σταθμό λειτουργούν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων διεθνών εταιρειών.

Οι τιμές για μια εβδομάδα ενοικίασης στην υψηλή περίοδο ξεκινούν από 220 ευρώ. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, συνιστούμε να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν.

Σύγκριση τιμών - κράτηση αυτοκινήτου

Συνιστούμε να αποφύγετε την ενοικίαση αυτοκινήτου της Add Car λόγω των πολύ αρνητικών κριτικών.

Λεωφορεία KTEL

Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με το λεωφορείο "ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς" προς τον τερματικό σταθμό από τον σταθμό λεωφορείων στο Αργοστόλι, από όπου άλλα δρομολόγια σας μεταφέρουν στα μεγαλύτερα χωριά.

Το χρονοδιάγραμμα δεν αντιστοιχεί στις ώρες πτήσεων και τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια μόνο δύο φορές την ημέρα κατά τη χαμηλή περίοδο και 6-7 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές τα λεωφορεία δεν κυκλοφορούν καθόλου.

Αναλυτικά δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο: ktelkefalonias.gr/local-routes. Υπάρχει γραμμή προς το αεροδρόμιο, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα με την ονομασία "ΑΡΓΟΣΤΟΛΗ - ΜΙΝΙΕΣ - ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ - ΜΕΤΑΞΑΤΑ - ΛΑΚΥΘΡΑ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΗ".

Η διαδρομή μέχρι το Αργοστόλι διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Ένα εισιτήριο για 2 ευρώ αγορά σε μετρητά από τον οδηγό.

Φθηνά ξενοδοχεία στην Κεφαλονιά

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.