Μεταφορά από το αεροδρόμιο Καβάλα

Θάσος

Τα λεωφορεία KTEL φτάνουν στο αεροδρόμιο μόνο μερικές φορές την ημέρα. Η καλύτερη επιλογή είναι σίγουρα να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στο αεροδρόμιο.

Εάν έχετε αγοράσει την εκδρομή σας από ταξιδιωτικό γραφείο, θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας δωρεάν, ο εκπρόσωπος στο χώρο θα κανονίσει τα πάντα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Στην αίθουσα αφίξεων υπάρχουν πολλά υποκαταστήματα διεθνών εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων. Το αυτοκίνητο είναι το πιο ευέλικτο μέσο μεταφοράς κατά μήκος της βόρειας ελληνικής ακτής και με το πλοίο στο νησί της Θάσου.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης στην υψηλή περίοδο κυμαίνονται από 190 ευρώ έως 250 ευρώ.

Συγκρίνετε τιμές - κάντε κράτηση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο KVA

Ταξί

Υπάρχουν αρκετά επίσημα ταξί που περιμένουν έξω από το αεροδρόμιο για κάθε άφιξη. Εφαρμογές για κινητά όπως το Bolt ή το Uber δεν λειτουργούν εδώ.

Τα ταξί λειτουργούν πάντα σύμφωνα με το ταξίμετρο και οι ενδεικτικές τιμές είναι οι εξής:

  • Καβάλα - 40 ευρώ
  • Κεραμωτή - 25 ευρώ

Η πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά.

Λεωφορεία ΚΤΕΛ

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Καβάλας φτάνουν στο αεροδρόμιο, αλλά μόνο 3-4 φορές την ημέρα. Τα λεωφορεία συνδέονται κυρίως με τις αφίξεις και αναχωρήσεις της Aegean Airlines από/προς την Αθήνα.

Τα δρομολόγια μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: ktelkavalas.gr.

Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια προς την Καβάλα και προς το λιμάνι της Κεραμωτής.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο με μετρητά από τον οδηγό για περίπου 3,50 ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.