Μεταφορά από το αεροδρόμιο Figari

Οι βράχοι του Bonifacio

Το λεωφορείο της γραμμής Β της εταιρείας "A Berlin" εκτελεί δρομολόγια προς τον τερματικό σταθμό, αλλά μόνο δύο φορές την ημέρα.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται έξω από την αίθουσα αφίξεων.

Κλείνετε πάντα εκ των προτέρων την ενοικίαση αυτοκινήτου. Εάν ταξιδεύετε κατά την υψηλή περίοδο (Ιούνιος-Σεπτέμβριος), σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα.

Οι τιμές για εβδομαδιαία ενοικίαση ξεκινούν από περίπου 300 ευρώ το καλοκαίρι, εάν η κράτηση γίνει εγκαίρως.

Σύγκριση τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων - Αεροδρόμιο Figari

Λεωφορείο

Η λεωφορειακή γραμμή B, την οποία διαχειρίζεται επί του παρόντος η "A Berlina", έχει στάση στον τερματικό σταθμό.

Η γραμμή B συνδέει το Porto Vecchio και το Moncaia d'Aullene με στάση στο αεροδρόμιο. Δρομολογείται μόνο δύο φορές την ημέρα από Δευτέρα έως Σάββατο και επίσης τις Κυριακές μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν εκτελεί ποτέ δρομολόγια κατά τις αργίες.

Το πρόγραμμα δρομολογίων μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση cc-sudcorse.fr/a-berlina-transports-sud-corse. Κάντε κλικ στο κουμπί "Horaires & Trajets".

Τα εισιτήρια από/προς το αεροδρόμιο έχουν ειδικό ναύλο 10 eur και μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω της εφαρμογής tixiPASS για κινητά. Ο οδηγός δεν πωλεί το εισιτήριο.

Ταξί / Uber

Τα επίσημα ταξί περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό για κάθε προγραμματισμένη άφιξη. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη στην περιοχή η εφαρμογή Uber για κινητά, αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού οδηγών, ενδέχεται να περιμένετε περισσότερο από 30 λεπτά για ένα αυτοκίνητο.

Οι μέσες τιμές έχουν ως εξής:

  • Bonifcio - ταξί για 55 eur / Uber για 40 eur
  • Porto Vecchio - ταξί για 60 eur / Uber για 45 eur
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.