Ελσίνκι
Αεροδρόμιο Ελσίνκι Vantaa

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ελσίνκι

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Ελσίνκι

Krystof Hajek ενημερωμένο 30. 3. 2024

Πού να μείνετε στον τερματικό σταθμό σε περίπτωση αναχωρήσεων νωρίς το πρωί ή αφίξεων αργά το βράδυ; Δείτε τη λίστα με τα καταλύματα κοντά στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

Ακριβώς μπροστά από τον τερματικό σταθμό, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια, θα βρείτε 3 ξενοδοχεία που προσφέρουν πανομοιότυπες τιμές γύρω στα 180 eur ανά διανυκτέρευση.

Ξενοδοχεία στην περιοχή

Σε άμεση γειτνίαση με το αεροδρόμιο μπορείτε να μείνετε σε πολλά άλλα ξενοδοχεία σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές που ξεκινούν από 80 eur.

Το μειονέκτημα αυτών των ξενοδοχείων είναι ότι πρέπει να πάρετε δημόσιο λεωφορείο για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό.

  • Clarion Hotel Aviapolis **** - Τιμές από 180 eur, προσβάσιμα με τις λεωφορειακές γραμμές 562, 574, 576 και τη νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 431N (στάση "Mekaanikontie" περίπου 5 λεπτά από το αεροδρόμιο)
  • Forenom Hostel Vantaa Airport - δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο από 80 eur, διαθέσιμα με τη λεωφορειακή γραμμή 576 (στάση λεωφορείου "Ilmailulaitos" περίπου 3 λεπτά από το αεροδρόμιο)
  • Scandic Helsinki Aviapolis **** - τιμές από 120 eur, διαθέσιμα με δωρεάν λεωφορείο μεταφοράς, βλέπε χρονοδιάγραμμα: scandichotels.comshuttle-timetable
  • Holiday Inn Vantaa Airport **** - τιμές από 100 eur, διαθέσιμες με το δωρεάν λεωφορείο μεταφοράς, βλέπε χρονοδιάγραμμα: scandichotels.comshuttle-timetable
 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.