Μεταφορά από το αεροδρόμιο Έλβα

Έλβα

Καθώς ο τερματικός σταθμός βρίσκεται ακριβώς στο χωριό La Pila, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τακτικό λεωφορείο για να φτάσετε στο αεροδρόμιο.

Δείτε τις τιμές των ξενοδοχείων στον Έλβα

Μέσα στον τερματικό σταθμό, υπάρχει επίσης ένα τοπικό υποκατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ο Έλμπα είναι ένα μικρό αλλά πολύ άγριο νησί με πολλές όμορφες παραλίες και φυσικά σημεία που ανακαλύπτονται καλύτερα με αυτοκίνητο.

Δύο τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν υποκατάστημα ακριβώς στον τερματικό σταθμό. Οι τιμές για 7 ημέρες στην υψηλή περίοδο ξεκινούν από 400 ευρώ.

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης με ένα κλικ

Λεωφορείο

Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου "La Pila" απέχει 200 μέτρα από το αεροδρόμιο στο κέντρο του χωριού.

Η γραμμή 116 περνάει από εδώ 5-7 φορές την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών, στη διαδρομή Portoferraio - Marina di Campo. Τα δρομολόγια μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα at-bus.it.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

  • Marina di Campo
    • 1,70 eur - ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής AT-BUS για κινητά ή στο πρακτορείο εφημερίδων (μόνο όταν ταξιδεύετε από το κέντρο, δεν υπάρχει πωλητής εισιτηρίων στο αεροδρόμιο ή στη γύρω περιοχή)
    • 3 eur - από τον οδηγό
  • Portoferraio
    • 2,90 eur - ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής AT-BUS για κινητά ή στο πρακτορείο εφημερίδων (μόνο κατά τη διαδρομή από το κέντρο, δεν υπάρχει πωλητής εισιτηρίων στο αεροδρόμιο ή στην ευρύτερη περιοχή)
    • 4 eur - από τον οδηγό

Ταξί

Λόγω της πολύ σποραδικής κίνησης των πτήσεων, μην περιμένετε ταξί έξω από τον τερματικό σταθμό κατά την άφιξη.

Τα ταξί είναι κατάλληλα μόνο προς την κατεύθυνση του αεροδρομίου, καθώς τα ταξί είναι εύκολο να βρεθούν στο κέντρο της πόλης.

Η τιμή ενός ταξί από το Portoferraio θα είναι περίπου 20 eur, ενώ από τη Marina di Campo θα πληρώσετε περίπου 10 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.