Μεταφορά από το αεροδρόμιο Χουργκάντα

Χουργκάντα

Οι περισσότεροι επιβάτες δεν επηρεάζονται από αυτό το κεφάλαιο. Εάν ταξιδεύετε με ταξιδιωτικό πράκτορα, η μεταφορά στο ξενοδοχείο σας θα κανονιστεί εκ των προτέρων και ο εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πράκτορα θα σας εξηγήσει τα πάντα στο αεροδρόμιο.

Θα μεταφερθείτε από/προς το ξενοδοχείο με λεωφορείο, το οποίο θα σας παρέχει ο αντιπρόσωπος.

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες έχουν βασικά τρεις επιλογές.

Δείτε τιμές ξενοδοχείων - Χουργκάντα

Ταξί

Η πρώτη είναι το επίσημο ταξί (πορτοκαλί και μαύρο), το οποίο περιμένει σε μεγάλους αριθμούς έξω από το κτίριο του αεροδρομίου όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Μια διαδρομή προς το κέντρο της Χουργκάντα κοστίζει 200 egp. Μπορεί να μπορέσετε να παζαρέψετε για 100 egp, από την άλλη όσοι από εσάς δεν ξέρετε να παζαρεύετε πολύ, μπορείτε να πάτε για 300 egp.

Η τιμή μέχρι τα πλησιέστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα είναι περίπου 85 egp.

Κοινόχρηστα ταξί

Η άλλη επιλογή είναι ένα κοινόχρηστο ταξί που φεύγει από τον τερματικό σταθμό όταν γεμίζει, και συνήθως κοστίζει περίπου 50 egp στο δρόμο προς το κέντρο της Χουργκάντα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η τρίτη επιλογή είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στο αεροδρόμιο, κάτι που αξίζει ιδιαίτερα αν θέλετε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή και να κατευθυνθείτε στην έρημο ή κατά μήκος της απομακρυσμένης ακτογραμμής της Ερυθράς Θάλασσας, για παράδειγμα.

Στον τερματικό σταθμό υπάρχουν πολλά υποκαταστήματα μεγάλων διεθνών εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η μέση τιμή για μια εβδομαδιαία ενοικίαση είναι περίπου 150 ευρώ.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Δεν υπάρχουν λεωφορεία των δημόσιων συγκοινωνιών προς ή κοντά στο αεροδρόμιο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.