Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Guangzhou

Guangzhou

Το αεροδρόμιο Guangzhou είναι ένας σημαντικός κόμβος με ολονύχτια κυκλοφορία και συχνές νυχτερινές μεταφορές. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε;

Διανυκτέρευση στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Και οι δύο τερματικοί σταθμοί είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο και η διανυκτέρευση είναι δυνατή. Τα κτίρια είναι μοντέρνα και ευρύχωρα, αλλά συχνά πολύ κρύα λόγω του ισχυρού κλιματισμού.

Όλα τα καθίσματα διαθέτουν υποβραχιόνια, ώστε να μην μπορείτε να ξαπλώσετε σε αυτά.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Ακριβώς στην περιοχή του αεροδρομίου θα βρείτε δύο premium ξενοδοχεία με πολύ καλές τιμές. Και τα δύο ξενοδοχεία συνδέονται με διαδρόμους με τους τερματικούς σταθμούς.

Πολύ φθηνά ποιοτικά και μοντέρνα ξενοδοχεία μπορείτε να βρείτε περίπου 3 χλμ. από το αεροδρόμιο. Και τα δύο προσφέρουν τη δική τους δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς τους τερματικούς σταθμούς.

Ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης

Οι περισσότερες επιλογές διαμονής μπορούν να βρεθούν ακριβώς στο κέντρο της Γκουανγκζού, όπου λειτουργούν πολλά μεγάλα πολυεθνικά ξενοδοχεία με καλές τιμές.

Δείτε τιμές ξενοδοχείων στην Guangzhou

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.