Μεταφορά από το αεροδρόμιο Boa Vista

Boa Vista

Δεν υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνίες σε ολόκληρο το νησί της Boa Vista. Διατίθενται ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Τα καλύτερα θέρετρα στην Boa Vista

Ταξί

Τα επίσημα γαλάζια ταξί με την κίτρινη λωρίδα ρυθμίζονται και παρακολουθούνται από τις αρχές και, ως εκ τούτου, είναι τα ασφαλέστερα για οδήγηση.

Υπάρχουν πάντα πολλά ταξί σταθμευμένα έξω από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου μετά από κάθε άφιξη.

Οι οδηγοί ταξί δέχονται συνήθως ευρώ για πληρωμή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο σε μετρητά και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Οι ντόπιοι οδηγοί ταξί είναι ευγενικοί και συνήθως δεν χρεώνουν υπερβολικά.

Αναμένετε να πληρώσετε τα εξής από το αεροδρόμιο:

  • Resort RIU Touareg - 25 ευρώ
  • Άλλα θέρετρα - 10 eur

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να νοικιάσετε αυτοκίνητο, αλλά δεν θα βρείτε πολλούς δρόμους στο νησί και μπορεί να καταλήξει να είναι μια περιττή επένδυση.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Υπάρχουν μόνο δύο τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο και καμία διεθνής. Οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ ανά ημέρα.

Μεταφορά στο πλαίσιο της περιήγησης

Εάν φτάσετε με μια ολοκληρωμένη περιήγηση που έχετε αγοράσει από έναν ταξιδιωτικό πράκτορα, θα σας παρασχεθεί δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας.

Αφού περάσετε από τον έλεγχο διαβατηρίων στην αίθουσα αφίξεων, θα βρείτε τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, ο οποίος θα κάνει όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.