Μεταφορά από το αεροδρόμιο Αττάλεια

Αττάλεια

Το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο με λεωφορείο και τραμ, αλλά λάβετε υπόψη ότι το τραμ σταματά μόνο στον τερματικό σταθμό 1 και δεν πηγαίνει στον τερματικό σταθμό 2, ο οποίος απέχει 1 χιλιόμετρο.

Εάν πετάτε με κάποιον ταξιδιωτικό πράκτορα, θα σας παραχωρηθεί λεωφορείο για το ξενοδοχείο σας - αναζητήστε τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού σας πράκτορα κατά την άφιξη.

Αναζήτηση ξενοδοχείων - Αττάλεια

Σύνδεσμος Τερματικοί σταθμοί Προορισμοί Τιμή Συχνότητα
Λεωφορείο 600 T1, T2, T3 Ιστορικό κέντρο
Σταθμός λεωφορείων
19,20 δοκιμή 60 λεπτά
Λεωφορείο 800 T1, T2, T3 Lara, Düden 19,20 Προσπαθήστε 75 λεπτά
Τραμ T1A T1, T3 Ιστορικό κέντρο
Σταθμός λεωφορείων
15 προσπάθειες 17 λεπτά

Λεωφορεία 600 και 800

Οι γραμμές λεωφορείων (σε αντίθεση με τα τραμ) πηγαίνουν σε όλους τους τερματικούς σταθμούς. Τα εισιτήρια είναι διπλάσια από το τραμ: το ενιαίο εισιτήριο κοστίζει 22 try και μπορεί να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα στο λεωφορείο, περνώντας την από έναν αναγνώστη στο εσωτερικό του οχήματος.

Το εισιτήριο με το AntalyaKart κοστίζει 19,20 try και μπορεί να μεταφερθεί σε άλλες γραμμές εντός 60 λεπτών. Ωστόσο, το ίδιο το AntalyaKart κοστίζει 6 try (εφάπαξ).

 • Η γραμμή 600 πηγαίνει στο ιστορικό κέντρο και στο σταθμό λεωφορείων Otogar.
  • Συχνότητα: 60 λεπτά
  • Χρόνος διαδρομής προς το κέντρο / προς το σταθμό λεωφορείων: 40 λεπτά / 60 λεπτά
  • Πρώτη σύνδεση από το κέντρο (στάση Yener Ulusoy) - 24 ώρες την ημέρα (πάντα στις xx:53)
  • Τελευταία σύνδεση από το αεροδρόμιο - 0:35
 • Η γραμμή 800 πηγαίνει στη συνοικία Lara (κοντά στην παραλία) και μετά τον καταρράκτη Düden στο νότιο άκρο του ιστορικού κέντρου
  • Συχνότητα: 75 λεπτά
  • Χρόνος διαδρομής προς το κέντρο / περιοχή Lara: 60 λεπτά / 25 λεπτά
  • Πρώτη σύνδεση από το κέντρο (στάση Burhanettin Onat) - 6:00
  • Τελευταία σύνδεση από το αεροδρόμιο - 23:40

Η στάση του λεωφορείου στον τερματικό σταθμό 2 βρίσκεται μπροστά από τον τερματικό σταθμό αναχωρήσεων, ενώ η στάση του λεωφορείου στον τερματικό σταθμό 1 βρίσκεται στην άκρη δεξιά μπροστά από τον τερματικό σταθμό εσωτερικού και επισημαίνεται με το γράμμα D.

Τα λεωφορεία Havas Airport Shuttle δεν θα εκτελούν δρομολόγια προς το αεροδρόμιο από το 2020.

Τραμ Antray

Η πιο άμεση υπηρεσία από τον τερματικό σταθμό 1 παρέχεται από τη σύγχρονη γραμμή τραμ υψηλής ταχύτητας T1A. Συνδέει το αεροδρόμιο με το ιστορικό κέντρο και τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων (Otogar).

Ειδικά όταν ταξιδεύετε από το κέντρο, προσέξτε ότι στη διαδρομή υπάρχουν και τα τραμ Τ1Β, τα οποία όμως πηγαίνουν στον τερματικό σταθμό Expo και αποφεύγουν το αεροδρόμιο.

Το εισιτήριο μιας διαδρομής (χωρίς μετεπιβίβαση) κοστίζει 18 try και μπορεί να πληρωθεί και με κανονική πιστωτική κάρτα, την οποία αρκεί να συνδέσετε στο τουρνικέ κατά την είσοδό σας στο σταθμό.

Το εισιτήριο με το AntalyaKart, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το μηχάνημα 6 try, κοστίζει 15 try. Εάν μετεπιβιβαστείτε σε άλλο τραμ ή λεωφορείο μία φορά μέσα σε 60 λεπτά από την επιβίβασή σας, δεν θα πληρώσετε ξανά 15 λίρες για τη δεύτερη διαδρομή, αλλά μόνο 3 try.

 • Συχνότητα: 17 λεπτά
 • Χρόνος διαδρομής προς το κέντρο / σταθμό λεωφορείων: 40 λεπτά / 50 λεπτά
 • Πρώτη σύνδεση από το κέντρο (στάση İsmetpaşa) - 5:53
 • Τελευταία σύνδεση από το αεροδρόμιο - 0:05

Ταξί

Ειδικά από τον τερματικό σταθμό 2, ο οποίος δεν είναι προσβάσιμος με το τραμ, ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσετε στο κέντρο είναι με ταξί. Τα επίσημα ταξί πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν το ταξίμετρο.

Μια διαδρομή προς το κέντρο της Αττάλειας κοστίζει περίπου 13 usd (ή το αντίστοιχο ποσό σε τουρκικές λίρες, η αξία των οποίων μεταβάλλεται συνεχώς λόγω του υψηλού πληθωρισμού).

Οι εφαρμογές Uber ή Bolt δεν λειτουργούν στην Αττάλεια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BiTaksi, μια δημοφιλή εφαρμογή στην Τουρκία.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Θέλετε να εξερευνήσετε την Τουρκική Ριβιέρα και ολόκληρη τη νότια Τουρκία μόνοι σας; Τότε σας συνιστούμε οπωσδήποτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο κατευθείαν από το αεροδρόμιο.

Υπάρχουν πολλές τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες ενοικίασης που λειτουργούν στο αεροδρόμιο. Οι φθηνότερες αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης, η Alamo ή η Enterprise, ξεκινούν με τιμές από 400 ευρώ την εβδομάδα.

 • Συγκρίνετε τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω του Rentalcars.com
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.