Μεταφορά από το αεροδρόμιο Ανγκουίλα

Ανγκουίλα

Το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο με τα πόδια από την πόλη The Valley ή με ταξί. Υπάρχουν επίσης γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Καμία μορφή λεωφορείων ή άλλων δημόσιων συγκοινωνιών δεν λειτουργεί καθόλου σε ολόκληρο το νησί της Ανγκουίλα.

Βρείτε τιμές ξενοδοχείων - Anguilla

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εάν θα μείνετε στην Ανγκουίλα για περισσότερο από 1 ημέρα, αξίζει σίγουρα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μετακινηθείτε στο νησί παρά μόνο με αυτοκίνητο ή ταξί.

Στην αίθουσα αφίξεων υπάρχουν αρκετά γκισέ τοπικών και μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 380 usd όταν η κράτηση γίνεται τουλάχιστον 3 μήνες πριν. Τα υποκαταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ανγκουίλα είναι μικρά, γι' αυτό σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση αρκετά νωρίτερα. Κατά την υψηλή περίοδο συμβαίνει συχνά τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων να είναι εντελώς ξεπουλημένα για εβδομάδες νωρίτερα.

Συγκρίνετε τις τιμές, κάντε κράτηση για το αυτοκίνητό σας τώρα

Ταξί

Οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας όπως το Lyft, το Uber ή το Bolt δεν λειτουργούν στην Ανγκουίλα.

Υπάρχει μια πιάτσα ταξί έξω από την αίθουσα αφίξεων. Πρώτα πρέπει να κλείσετε μια διαδρομή από τον υπεύθυνο αποστολής, ο οποίος κάθεται σε ένα τραπέζι ακριβώς έξω από την έξοδο της αίθουσας αφίξεων.

Ο αποστολέας θα κανονίσει ένα αυτοκίνητο και θα σας πει την τιμή που θα πληρώσετε. Οι τιμές είναι σταθερές και δεν αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Για τα μεγάλα θέρετρα του νησιού, πληρώνετε πάντα μεταξύ 20 και 25 usd και πληρώνετε μόνο με μετρητά.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.