Ανεμόμυλοι στην Ολλανδία
Αεροδρόμιο Eindhoven

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Αϊντχόβεν

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Αϊντχόβεν

Krystof Hajek ενημερωμένο 14. 1. 2024

Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από λεωφορεία των δημόσιων συγκοινωνιών που εκτελούν δρομολόγια προς το κέντρο του Αϊντχόβεν και προς τον σιδηροδρομικό σταθμό, με συνδέσεις με τρένα σε όλες τις Κάτω Χώρες.

Τα εισιτήρια του τρένου ισχύουν ακόμη και για τα λεωφορεία των δημόσιων συγκοινωνιών από το αεροδρόμιο προς το σιδηροδρομικό σταθμό.

Λεωφορεία δημόσιας συγκοινωνίας Αϊντχόβεν

Οι λεωφορειακές γραμμές 400 και 401 εκτελούν δρομολόγια προς τον κεντρικό σταθμό στο κέντρο του Αϊντχόβεν. Τα περίχωρα της πόλης εξυπηρετούνται επίσης από τη γραμμή 20.

Τα δρομολόγια, τους χάρτες διαδρομών και την αναζήτηση συνδέσεων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του τοπικού φορέα μεταφορών: hermes.nl.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα λεωφορεία των δημόσιων συγκοινωνιών του Αϊντχόβεν στον ιστότοπο των ολλανδικών σιδηροδρόμων: ns.nl.

 • 400 - μια γραμμή εξπρές που κάνει στάση μόνο στις στάσεις "BIC" και "WoensXL/ZH Catharina" στο δρόμο προς το σταθμό.
  • Τιμή εισιτηρίου - 4,80 EUR / 3,11 EUR με OV-Chipkaart
  • Χρόνος διαδρομής - 26 λεπτά
  • Συχνότητα - 12 έως 20 λεπτά
 • 401 - γραμμή στάσης μέσω του δυτικού τμήματος του Αϊντχόβεν
  • Τιμή εισιτηρίου - 4,80 EUR / 2,74 EUR με OV-Chipkaart
  • Χρόνος διαδρομής - 31 λεπτά
  • Συχνότητα - 10 έως 15 λεπτά

Η γραμμή 20 εκτελεί επίσης δρομολόγια μία φορά την ώρα προς τις γύρω περιοχές και πόλεις Veldhoven ή Best. Οι ναύλοι είναι 4,80 EUR ή 2,50 EUR με την OV-Chipkaart.

Εισιτήρια

Ναύλοι για 4,80 EUR απλά πληρώνετε τοποθετώντας τη δική σας πιστωτική κάρτα στον αναγνώστη κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση. Για να βεβαιωθείτε ότι υπολογίζεται η σωστή τιμή, φροντίστε να συνδέσετε την κάρτα σας και κατά την έξοδο! Το κόμιστρο ισχύει για μεταφορά διάρκειας 60 λεπτών. Εάν μετεπιβιβαστείτε από λεωφορείο σε λεωφορείο εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, θα πρέπει και πάλι να τοποθετήσετε την κάρτα σας στον αναγνώστη τόσο κατά την επιβίβαση όσο και κατά την αποβίβαση, αλλά δεν θα χρεωθείτε επιπλέον χρήματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας από το γκισέ "AirExpressBus" στην αίθουσα αφίξεων ή από την ιστοσελίδα hermes.nl/en/shop.

Θα πληρώσετε φθηνότερα ναύλα όταν ταξιδεύετε με την OV-Chipkaart. Για το 1 EUR μπορείτε να αγοράσετε ένα OV-Chipkaart μιας χρήσης μαζί με ένα φορτωμένο εισιτήριο σε ένα μηχάνημα εισιτηρίων των ολλανδικών σιδηροδρόμων. Στη συνέχεια, μπορείτε να αγοράσετε ένα πλαστικό OV-Chipkaart στο σταθμό για 8,50 EUR, η οποία μπορεί να επαναφορτιστεί και πάλι.

Τρένα

Δεν υπάρχουν τρένα προς το αεροδρόμιο, ωστόσο, οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι συνεργάζονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες Hermes και, ως εκ τούτου, μπορείτε να αγοράσετε ένα ενιαίο εισιτήριο από το αεροδρόμιο προς τον τελικό προορισμό σας οπουδήποτε στην Ολλανδία.

Τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων τρένου βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων και ισχύουν επίσης για τα λεωφορεία των γραμμών 400 και 401. Ο συνδυασμένος ναύλος δεν έχει καμία έκπτωση και είναι απλώς το άθροισμα του ναύλου του λεωφορείου και του τρένου.

Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ns.nl.

Η σιδηροδρομική σύνδεση από το Αϊντχόφεν είναι πολύ συχνή. Οι τιμές αναφέρονται συνολικά από το αεροδρόμιο και αφού ληφθεί υπόψη το τέλος 1 EUR για ένα απλό εισιτήριο OV-Chipkaart

 • Άμστερνταμ - 26,80 EUR
 • Ουτρέχτη - 21,05 EUR
 • Ρότερνταμ - 25 EUR

Απευθείας λεωφορεία προς Άμστερνταμ

Η πρώην πολύ συχνή σύνδεση από το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν χωρίς μετεπιβίβαση προς το κέντρο του Άμστερνταμ έχει πλέον συρρικνωθεί σε 2-3 συνδέσεις την ημέρα.

Τα λεωφορεία εκτελούνται από την εταιρεία "Shuttlecoach" και τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας flixbus.com.

Ο χρόνος διαδρομής είναι λίγο κάτω από 2 ώρες, ο οποίος είναι παρόμοιος με το χρόνο διαδρομής με λεωφορείο δημόσιας συγκοινωνίας προς το σταθμό + τρένο προς Άμστερνταμ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 EUR.

Ταξί, Uber

Υπάρχουν επίσημα ταξί για το αεροδρόμιο και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Uber για κινητά. Οι τιμές είναι παρόμοιες και θα πληρώσετε περίπου 35 EUR για να φτάσετε στο κέντρο του Αϊντχόβεν .

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.