Μεταφορά από το αεροδρόμιο Aarhus

Aarhus

Το Αεροδρόμιο Aarhus συνδέεται με τη γύρω περιοχή με λεωφορείο και υπάρχουν επίσης εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Κάντε κράτηση ξενοδοχείου στο κέντρο του Aarhus

Λεωφορείο προς Aarhus

Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων στη στάση Banegårdspladsen στο κέντρο του Άαρχους είναι εύκολα προσβάσιμος με το λεωφορείο 925X (για το ακριβές χρονοδιάγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου aar.dk), το οποίο συνδέεται με κάθε πτήση.

Η διαδρομή μέχρι το κέντρο διαρκεί 50 λεπτά και πληρώνετε εισιτήριο 126 dkk. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα στο γραφείο του οδηγού. Εάν έχετε κάρτα Aarhus Card, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για αυτή τη σύνδεση.

Μια εναλλακτική σύνδεση με τα γύρω χωριά παρέχεται από τη γραμμή 212, η οποία εκτελεί δρομολόγια περίπου μία φορά την ώρα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Παρά τη χαμηλή κίνηση στο αεροδρόμιο του Άαρχους, υπάρχουν 6 μεγάλες διεθνείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Αν θέλετε να ταξιδέψετε στην ύπαιθρο της Δανίας, η ενοικίαση αυτοκινήτου θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι χαμηλότερες τιμές για εβδομαδιαία ενοικίαση ξεκινούν από 150 ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.