Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Ριάντ

Ριάντ

Ψάχνετε ένα ξενοδοχείο για διανυκτέρευση πριν από την πρωινή σας πτήση ή μεταφορά; Επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο Ριάντ.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Δυστυχώς, δεν θα βρείτε ξενοδοχεία εντός της ζώνης διέλευσης, οπότε θα πρέπει να διανυκτερεύσετε στον τερματικό σταθμό ή να πληρώσετε για μια ακριβή βίζα για τη Σαουδική Αραβία, αν έχετε μεγάλη αναμονή.

Η δωρεάν βίζα διέλευσης για την έξοδο από το αεροδρόμιο χορηγείται μόνο για 12 ώρες.

Υπάρχουν δύο ξενοδοχεία σε άμεση γειτνίαση με το αεροδρόμιο. Και τα δύο προσφέρουν ιδιωτική μεταφορά σε όλους τους τερματικούς σταθμούς έναντι αμοιβής περίπου 60 sar. Έτσι, μπορεί να είναι φθηνότερο να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές ταξί Uber ή Careem.

Ξενοδοχεία στο Ριάντ

Η πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει ιστορικό κέντρο και οι περισσότεροι τουρίστες μετακινούνται στο Ριάντ με ταξί. Επιλέξτε λοιπόν το ξενοδοχείο σας με βάση την τιμή ή τις δημοφιλείς αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο Ριάντ σε μεγάλο αριθμό.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.